גרסאות של שילובים

שילובים הם ישויות של זמן תכנון, שלרוב מפתחים אותם כמה מחברים ביחד. למרות שרק מחבר אחד יכול לערוך את השילוב בכל פעם, צוותים יכולים לשתף פעולה בשילוב ולעקוב אחרי שינויים במצב באמצעות הגרסאות שלו.

לגרסת אינטגרציה יכול להיות אחד מהסטטוסים הבאים:

  • ‫DRAFT: גרסה שנערכת באופן פעיל על ידי מחבר. רק המחבר הנוכחי יכול לערוך גרסה של DRAFT. הגרסה נעולה למשתמשים אחרים למשך 15 דקות אחרי העדכון האחרון.
  • ‫SNAPSHOT: גרסה שלא נערכת ולא מתפרסמת. כשמחבר חדש מתחיל לערוך גרסה, הגרסה הקיימת מומרת ל-SNAPSHOT ונוצרת גרסה חדשה של DRAFT. כשמפרסמים גרסה אחרת או מבטלים את הפרסום של האינטגרציה, הגרסה שפורסמה קודם הופכת ל-SNAPSHOT.
  • ‫ACTIVE: גרסה שפורסמה.
  • ‫ARCHIVED: גרסה שנמחקה או הועברה לארכיון. גרסאות שהועברו לארכיון לא מופיעות כשמציגים את רשימת הגרסאות של האינטגרציה.

אפשר לערוך רק גרסת DRAFT של האינטגרציה, ורק גרסת ACTIVE של האינטגרציה יכולה לפעול מעורך האינטגרציה או להיות מופעלת על ידי טריגר מוגדר. למידע על עריכת אינטגרציות ונעילות עריכה, ראו עריכה והצגה של אינטגרציות.

צפייה בהיסטוריית הגרסאות

כדי לראות את היסטוריית הגרסאות של אינטגרציה:

  1. נכנסים לדף Application Integration במסוף Google Cloud.

    כניסה ל-Application Integration

  2. בתפריט הניווט שמימין, לוחצים על שילובים כדי לפתוח את הדף שילובים.
  3. בוחרים שילוב קיים. האינטגרציה תיפתח בעורך האינטגרציות.
  4. לוחצים על התפריט הנפתח גרסה בסרגל הכלים של המעצב. בתפריט הנפתח מופיעות כל הגרסאות הזמינות של השילוב, וצבע שמציין את סטטוס הגרסה:
    • ירוק: הגרסה פעילה כרגע.
    • צהוב: הגרסה נמצאת כרגע בעריכה.
    • אפור: הגרסה לא פעילה.
  5. לוחצים על גרסה, ועורך השילובים מציג את הגרסה המבוקשת במצב השינוי האחרון שלה.

יצירה של גרסה חדשה

כדי ליצור גרסה חדשה של שילוב קיים:

  1. לוחצים על התפריט הנפתח Version בסרגל הכלים של עורך השילובים.
  2. לוחצים על יצירת גרסה חדשה.
  3. (אופציונלי) מוסיפים תווית לגרסה החדשה כדי לעזור לעורכים אחרים לזהות את הגרסה.
  4. לוחצים על OK.

מחיקת גרסה

כדי למחוק גרסה של שילוב שכבר לא בשימוש:

  1. לוחצים על התפריט הנפתח גרסה ובוחרים את הגרסה שרוצים למחוק.

    עורך השילובים מציג את הגרסה המבוקשת במצב האחרון שבו היא שונתה.

  2. בסרגל הכלים, לוחצים על (תפריט הפעולות) ובוחרים באפשרות מחיקת הגרסה הנוכחית.
  3. בתיבת הדו-שיח לאישור, לוחצים על אישור.

מכסות ומגבלות

למידע על מכסות ומגבלות, ראו מכסות ומגבלות.

המאמרים הבאים