מחיקה, שחזור ושינוי שם של ארגונים עצמאיים

אתם יכולים למחוק, לשחזר ולשנות את השם של ארגונים עצמאיים ב- Google Cloudכדי להתאים את היררכיית המשאבים לשינויים בדרישות העסקיות. פעולות מחזור החיים האלה מאפשרות להוציא משימוש סביבות שהוצאו משימוש, לשחזר ארגונים שנמחקו בטעות בתוך תקופת שחזור של 30 יום ולעדכן את השמות המוצגים של הארגונים.

מחיקת ארגון עצמאי

כדי למחוק ארגון עצמאי, אתם צריכים להיות הבעלים של הארגון. מידע נוסף על התפקיד הזה זמין במאמר בעלי הארגון.

לפני שמוחקים את הארגון העצמאי, צריך לוודא את הדברים הבאים:

  • מוחקים את כל הפרויקטים והתיקיות שיצרתם בארגון הזה. מידע נוסף זמין במאמר סגירת פרויקטים.
  • מסירים את כל המשאבים הפעילים, כמו תגי גישה, כללים היררכיים של חומת אש או כללי מדיניות גישה.

תהליך המחיקה של הארגון כולל שני שלבים:

  • שלב מחיקה זמנית של 30 יום, שבמהלכו אפשר לשחזר את הארגון.
  • שלב הטיהור, שמתרחש 30 יום אחרי המחיקה הזמנית. אחרי השלב הזה, המערכת מוחקת את הארגון באופן סופי.

כדי למחוק את הארגון:

  1. נכנסים לדף Organization details במסוף Google Cloud .

    כניסה לפרטי הארגון

  2. לוחצים על Delete.

  3. מזינים את מזהה הארגון בתיבת הדו-שיח לאישור ולוחצים על Delete. התהליך הזה עשוי להימשך כמה דקות. אחרי שהארגון נמחק, המערכת שולחת הודעת אישור באימייל לכל בעלי הארגון.

שחזור ארגון שנמחק

אפשר לשחזר ארגון תוך 30 יום מהמחיקה שלו. כדי לראות ארגונים שממתינים למחיקה, צריך להיות לכם את התפקיד 'Organization Administrator'.

כדי לשחזר ארגון שנמחק, פועלים לפי השלבים הבאים:

  1. נכנסים לדף My organizations במסוף Google Cloud .

    מעבר אל "הארגונים שלי"

  2. בוחרים את הארגון שרוצים לשחזר.

  3. בדף פרטי הארגון, לוחצים על שחזור.

  4. בתיבת הדו-שיח שמופיעה, לוחצים על שחזור. שחזור הארגון יכול להימשך כמה דקות.

שינוי שם של ארגון

כדי לשנות שם של ארגון, מבצעים את השלבים הבאים:

  1. נכנסים לדף Organization details במסוף Google Cloud .

    כניסה לפרטי הארגון

  2. לוחצים על שינוי שם.

  3. בתיבת הדו-שיח, מזינים את השם החדש של הארגון. חשוב לוודא שהשם החדש של הארגון עומד בדרישות הבאות:

    • מכיל רק אותיות, מספרים או מקפים.
    • לא משתמש בשם דומיין. שמות דומיינים שמורים רק לארגונים ב-Cloud Identity וב-Google Workspace.
    • לא מכיל מילים נפוצות כמו "Google Cloud".
  4. לוחצים על Rename כדי לשמור את השינויים.