סגירת החשבון ב-Cloud Customer Care

כדי להפסיק את החיובים החוזרים על התמיכה, אתם יכולים לבטל את חבילת שירות Cloud Customer Care או לשדרג לאחור את החשבון לתמיכה בסיסית. השלבים לביטול משתנים בהתאם לרמת התמיכה הנוכחית שלכם, ובהתאם לשאלה אם אתם משתמשים בחשבון לחיוב ב-Cloud שמחויב באמצעות חשבונית. אם אתם רוצים לדעת איך סוגרים חשבון לחיוב או מוחקים משאבים שקשורים אליו, קראו איך מוחקים משאבים ב- Google Cloud .

ביטול חשבון ב-שירות לקוחות

הדרך שבה מבטלים את החשבון ב-Customer Care משתנה בהתאם לארגון או לסוג החשבון לחיוב ב-Cloud.

אם החשבון לחיוב ב-Cloud מחויב לפי חשבוניות, כדי לבטל את החשבון ב-Cloud Customer Care צריך לשלוח בקשת תמיכה ולבקש לבטל את החשבון. אם יש לכם איש קשר בצוות של Google Cloud , תצטרכו גם להודיע לו על הביטול.

אם אתם לא משתמשים בחשבון לחיוב ב-Cloud שמחויב לפי חשבוניות, הדרך שבה סוגרים את החשבון ב-Cloud Customer Care תלויה בסוג חבילת השירות שקניתם:

Premium

כדי לבטל את חבילת השירות 'תמיכת Premium' צריך לפנות למחלקת המכירות.

‫Standard או Enhanced

אם חבילת השירות שלכם היא Enhanced Support או Standard Support, אתם יכולים לבטל אותה מתי שאתם רוצים ישירות ממסוף Google Cloud . אם תבטלו את חבילת השירות Enhanced Support או Standard Support, בסוף החודש החשבון שלכם ישונמך אוטומטית ל-Basic Support. קראו את המאמר שדרוג לאחור לחבילת Basic.

משתמשים עם תפקיד Basic לא יכולים ליצור בקשות לתמיכה טכנית. כמו תמיד, כל משתמש בכל תפקיד יכול להמשיך להיעזר בתמיכה לחיוב ב-Cloud ובמשאבים לעזרה עצמית ללא תשלום.

איך מוחקים משאבים ב- Google Cloud

כאן מוסבר איך מוחקים או סוגרים משאבים ב- Google Cloud , כמו פרויקטים וחשבונות לחיוב ב-Cloud.

אתם יכולים גם לבטל את החשבון לחיוב ב-Cloud.

מחיקת פרויקטים

כשמוחקים פרויקט, מפסיקים את כל החיובים עליו ומבטלים את תת-הפרויקטים של Google Cloud שנמצאים בתוכו.

אם אתם הבעלים של הפרויקט, במאמר יצירה וניהול של פרויקטים מוסבר איך מוחקים פרויקטים. תאבדו גישה לכל נתוני הפרויקט שמשויכים ל- Google Cloud ולשירותי Google APIs.

אם אתם רוצים שיסירו אתכם מפרויקט מסוים, אתם יכולים לפנות למנהל הפרויקט ולבקש ממנו לבטל את ההרשאות שלכם לאותו פרויקט.

סגירת חשבון לחיוב ב-Cloud

כשסוגרים חשבון לחיוב ב-Cloud פעיל, החיוב על כל השירותים בתשלום נפסק. במאמר סגירת חשבון לחיוב ב-Cloud מוסבר איך סוגרים חשבון. אחרי סגירת החשבון לחיוב ב-Cloud, תחויבו על השימוש המצטבר בתקופה שלפני ביטול השירות. החיוב הזה יהיה האחרון שתקבלו, אלא אם תפתחו מחדש את החשבון לחיוב ב-Cloud.

איך מבטלים את החשבון ב- Google Cloud

אם יצרתם חשבון ב- Google Cloud באמצעות חשבון המשתמש האישי שלכם ב-Google (‏חשבון Google), החשבון לחיוב ב-Cloud הוא למעשה חשבון Google. במקרה כזה, ביטול החשבון לחיוב ב-Cloud ישפיע על כל הנתונים שמשויכים לאותו חשבון Google ולכל השירותים שבהם השתמשתם בחשבון, כמו Gmail, ‏Google Play או YouTube.

אם אתם לא רוצים שיקרה משהו לשאר שירותי Google שבהם השתמשתם, לא כדאי לבטל את החשבון אלא למחוק את הפרויקטים ולסגור את החשבון לחיוב ב-Cloud.

בכל זאת רוצים לבטל את החשבון? קראו את המאמר מחיקת חשבון Google.